Klant ervaringen

Samen met manlief en ons dochtertje een shoot gehad bij/met Lisanne. Zij nam uitgebreid de tijd voor ons en er was een ontspannen en gezellige sfeer. Wij hebben gekozen voor een fotoshoot in de natuur, Lisanne kwam zelf met ideeën en mooie plekjes. Dit heeft pareltjes van foto's opgeleverd. Lisanne is een lieve, professionele fotografe, dus kortom.... Top ervaring! Top foto's!

Gezin-shoot

Lisanne heeft een heel goede kijk op fotograferen. Ze weet precies de juiste sfeer te creëren en vast te leggen. Yoga-foto's in de vrije natuur, tussen de dieren zijn misschien wat onconventioneel maar passen goed bij mij en dat schat Lisanne goed in. Naast de mooie kwaliteit van de foto's zelf natuurlijk. Een echte aanrader!

Bedrijfs-foto's

Huisdier-shoot

Lieve meid, neemt alle tijd.  Leuke foto's.

Ik heb de shoot als super fijn ervaren! Ik wilde graag mijn 4 kids samen op de foto en had hier best een beetje stress van, want hoe laat je dit verlopen zonder dat ze het zat worden en vervelend gaan doen 🙈 maar lisanne heeft ons er doorheen gesleept en wat een geduld heb jij zeg. Alle respect en we hebben genoten van de heerlijke dag en gaan zeker vaker een shoot boeken...

Gezins-shoot

Ze neemt de tijd, en zorgt dat er daardoor spontane foto's gemaakt worden.Super blij met de foto's.Vooral ook om dat je ze digitaal krijg en er daarom mee kan doen wat je wil.Heel erg bedankt

Model-shoot

Wij hebben een geweldige shoot gehad met onze meiden van 5 maanden oud er werd alletijd genomen een heel geduldig gedaan goed mee gedacht met het maken van de foto’s en echt prachtige foto’s als eindresultaat Wij komen zeker nog een keer terug

Partner/baby-shoot

Gezin-fotoshoot

Gezin-fotoshoot

De fotoshoot van Lisanne raad ik iedereen aan. Met kinderen is ze heel erg goed. Wij hadden een shoot met het gezin. Onze zoon is erg druk en aanwezig. Dit heeft Lisanne laten gaan en foto's van hem gemaakt waardoor hij daarna weer open stond om nog een keer op de foto te staan zoals wij dat wilden. Lisanne staat open voor ideeën maar heeft zelf ook ideeën. Een volgende keer weer By Lis voor ons.

Ik heb samen met mijn dochter (3) en zoon (1,5) een fotoshoot gehad bij zonsondergang! Lisanne had leuke tussenstops om mooie foto’s te maken en neemt echt de tijd! Het was niet alleen gezellig, maar er zijn ook prachtige foto’s uit gekomen! Bedankt Lisanne!

Super fijne ervaring met Lisanne.Heeft veel geduld, oog voor detail, leuke ideeën en prijs kwaliteit is goed in verhouding met elkaar!Zeker een aanrader!

het was een zeer professionele en gezellige shoot. Met ruimte voor eigen ideeën. Ontspannen sfeer en alle tijd. Fijn om zeker weer terug te komen voor een andere foto shoot.

Baby-shoot

Zwangerschaps-shoot

Gezin-fotoshoot

Hoi allemaal! Wij hebben een gezinsfotoshoot gedaan bij Lisanne (shots by lis) en het was super leuk! Kwaliteit is heel goed en we hadden alle foto's enorm snel. Lisanne is een super gezellige meid en we hebben veel gekletst waardoor je je erg op je gemak voelt.

Familie-fotoshoot

We hebben een bijzondere  leuke dag gehad met heel veel lol zowel de grote als dekleinkinderen we hebben super leuke foto s!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 by  Lisanne Ottevanger

Love shoots, Dieren fotografie, Bruiloft fotografie, Zwangerschaps foto's en Alles wat waarde heeft voor U om vast te leggen!