top of page

Shoot aanbod
En alle kleine grote lettertjes die je moet weten 

IMGP4366.jpg

Reguliere shoot

Een fotoshoot naar keuze, van circa 60 minuten. Hier zijn 12 foto's op groot formaat, zonder logo, na bewerkt bij inbegrepen.

De resterende foto's zijn uiteraard na te bestellen! 

Het thema mag naar eigen wens worden ingevuld.

 *Nabestellen kan voor €4 per foto

*Reiskosten binnen 10km van 3436 zijn inbegrepen in de prijs. Daarna €0,35cnt/km 

€45

IMGP0223.jpg

XL shoot

Een fotoshoot naar keuze van circa 90-120 minuten. Hier zijn 30 foto's op groot formaat, zonder logo, na bewerkt bij inbegrepen. De resterende foto's zijn uiteraard na te bestellen! 

Het thema mag naar eigen wens worden ingevuld. 

 

*Nabestellen kan voor €4 per foto

*Reiskosten binnen 10km van 3436 zijn inbegrepen in de prijs. Daarna €0,35cnt/km 

€90

IMGP4257.jpg

Portfolio shoot

Soms heb ik foto's nodig voor mijn website of promotie. Het kan dan zijn dat jij als portfolio model gevraagd wordt! Het onderwerp en locatie is altijd in overleg zodat het een Win-Win voor beiden is. Bij een portfolio foto zit er altijd een subtiel watermerk op de foto's. 

Bij een portfolio shoot zitten 3 foto's gratis inbegrepen tenzij anders afgesproken. Natuurlijk is na bestellen mogelijk!

*Nabestellen is €4,50 per foto

*Reiskosten binnen 10km van 3436 zijn inbegrepen in de prijs. Daarna €0,35cnt/km

Tenzij het verder dan 50km is, dan maken we een vaste prijs.

Volgens afspraak

Grote kleine lettertjes

  • Voor de aflevertijd van de foto's staat een gemiddelde nabewerking-tijd van 3 weken. Gaat het om spoed of wil je de foto's eerder in huis hebben? Dat kan voor een meerprijs van €10 boven op de pakket kostenDe foto's zullen dan binnen 8 dagen verzonden worden.

  • Kun je geen genoeg krijgen van de plaatjes? De foto's kunnen voor een meerprijs van €4 per foto worden nabesteld!

  • Indien het om een portfolio shoot gaat, kun je ook kiezen om de gratis foto's om te zetten in een pakket met korting.

  • Bij een portfolio of gewonnen fotoshoot zit er altijd een subtiel watermerk op de foto's. Dit is zodat het zijn promotie doel behoud. Het afkopen van het watermerk is mogelijk. Dit is eenmalig €15 ongeacht de hoeveelheid foto's. 

  • Binnen 48 uur na de fotoshoot stuur ik een preview foto door om vast van te kunnen genieten! Deze mag natuurlijk vast online gedeeld worden. Deze foto geeft ook direct een voorbeeld hoe een na bewerkte foto er van mij uit ziet. De preview foto is voorzien van mijn subtiele logo. *Dit stuur ik vooral bij shoots zoals een Bruiloft of viering, verwacht dus niet altijd een preview foto.

 

  • De foto's van onze shoot mogen zonder tegen bericht voor mijn promotie of portfolio doeleinden gebruikt worden. Uiteraard heb je het recht om te laten weten wanneer je iets niet online wilt hebben!

  • De betaling bevind zich achteraf af. Dit mag direct na de shoot zijn, maar kan ook bij het afleveren van de foto's. deze keuze is geheel aan jou. De betaling mag contant of per tikkie.

  • Kan de shoot niet door gaan? De shoot verzetten omwille van het weer kan altijd natuurlijk. Laten we kijken naar wanneer het wél mogelijk is. Ben je ziek of is er iets belangrijks tussen gekomen, dan zoeken we naar een passende oplossing. Laat dit alsjeblieft wel zo spoedig mogelijk weten in verband met de planning. Laat je binnen 24u van te voren zonder geldige reden weten dat het niet door kan gaan, reken ik een ongemak vergoeding van €15.

Gun jij iemand anders ook een mooie blijvende herinnering? 

Vanaf heden is het mogelijk een fotoshoot cadeau te doen! Ben je opzoek naar een leuk geschenk voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, vader of moeder-dag, kraam cadeau of gewoon omdat het tijd is voor nieuwe foto's? Denk dan eens aan een fotoshoot cadeaukaart. De kaart is volledig naar eigen wens te personaliseren, wat het een uniek en persoonlijk geschenk maakt!

processed (4).jpeg
Bedankt voor je bericht!
bottom of page