top of page
20200321_184034-01.jpeg

Het eindresultaat

Nadat de foto's in je bezit zijn, mag je er binnen het normale mee doen wat je wilt! Wel vind het leuk als je op social media mijn naam vermeld bij je post! (www.instagram.com/shots.by.lis)
Wanneer je zelf bewerkingen toevoegt aan de foto, mag je mijn naam weglaten, dan is het natuurlijk niet meer "mijn stijl/product"

 

Mocht je nu je de foto's binnen hebt willen betalen, laat dit dan weten, dan stuur ik je een tikkie! Ik verwacht dat er binnen 1 week vanaf verzenden van de tikkie betaald is. Mocht dat onverhoopt niet gelukt zijn, stuur ik eenmalig een herinnering. Is er 48u later nog steeds niet betaald zijn moet ik helaas €3,50 extra berekenen.

Als het goed is heb je zojuist de link naar je foto's ontvangen!

Uiteraard hoop ik dat je helemaal tevreden bent. Maar soms komt het voor dat ik iets vergeten ben weg te werken of dat de kleuren niet zijn wat je in je hoofd had. Binnen 1 week na het versturen van de foto's kun je nog aan mij aangeven dat je graag iets veranderd wilt hebben. Dan zal ik dit met liefde nog aanpassen! Daarna zal ik de foto's van mijn computer halen en kan ik niet meer makkelijk iets aanpassen, waardoor ik een vergoeding van €2,50 per foto reken. 

Goed om te weten, de download link blijft 8 dagen online. Helaas verdwijnt daarna de optie tot downloaden. Zorg dus dat je op tijd bent je foto's binnen te halen! 

Mocht je op vakantie zijn of niet de mogelijkheid hebben om te downloaden, laat mij dit dan weten, dan zorg ik dat ik de download pas later verstuur. Sowieso is het wel van belang dat je de foto's op de juiste manier download. Zie tips wat betreft downloaden.
 

Beoordeling

Gezellige shoot dag gehad en tevreden met het resultaat? Deel dan je mening, zodat ik weet wat ik goed doe of beter kan en toekomstige klanten een beeld krijgen van mijn werkwijze!

Laat een recensie achter en krijg 10% korting op je volgende shoot!

Hoe tevreden bent u met het resultaat?Vrij slechtNiet zo goedGoedHeel goedFantastischHoe tevreden bent u met het resultaat?
A90A3438-bewerkt.jpg
bottom of page